Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 25 Nisan 2023 #11 berkink10 dedi: Evde kendi kendime yapabileceğim bir şeyler var mıdır mesela bir mızrak yapmak gibi? Tahta ile. Genişletmek için tıkla... El yeteneğiniz varsa neden olmasın iyi işler yaparsanız ticarete bile dökebilirsiniz.
berkink10 dedi: Evde kendi kendime yapabileceğim bir şeyler var mıdır mesela bir mızrak yapmak gibi? Tahta ile. Genişletmek için tıkla... El yeteneğiniz varsa neden olmasın iyi işler yaparsanız ticarete bile dökebilirsiniz.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.915 Çözümler 2 Yer İzmir 25 Nisan 2023 #12 Bilgi edin kafa yapını değiştir en iyisi ol zevk aldığın şeyleri yap ama aşırıya kaçma fazla zevk insanı mahveder kendimden biliyorum zamanında kendi zevklerimi çok yaptım bana güzel şeyler kattı ama bazıları iyi de olsa kahrını çekiyorum arada.
Bilgi edin kafa yapını değiştir en iyisi ol zevk aldığın şeyleri yap ama aşırıya kaçma fazla zevk insanı mahveder kendimden biliyorum zamanında kendi zevklerimi çok yaptım bana güzel şeyler kattı ama bazıları iyi de olsa kahrını çekiyorum arada.