Kendimi berbat ve tükenmiş hissediyorum

Ergenlikte olur böyle şeyler. Daha yaşın çok küçük, kendinden bile bihabersin, ne gördün ki hayatta.
Ekonomik kriz gördüm.
Doğal afet gördüm+yaşadım
Vahşet gördüm
Cesetler gördüm.(Yaklaşık 6 7 tane falan.) Kafasız cesetler.
Birisinin kafasının patlamasını gördüm. En son baktığımda beyni akıyordu.
Açlıktan ölen insanların son notlarını gördüm.

Daha sayılabilecek çok şey var. Evet, yaşım tam da o meşhur "Ergenlik dönemi" yaşı. Ama eğri oturalım doğru konuşalım. Hoş bir durum mu bu?
İmkanınız varsa bir psikoloğa gidin. Belli ki sorunlarınız günlük yaşamınıza engel oluyor. Kendinizi sosyal yaşamdan soyutlamak çok iyi olmayabilir.
İstemiyorum gitmeyi. Gideceğim de ne olacak ki?
Hocam sizin sanırım anksiyeteniz var. Psikoloğa gidebilirsiniz isterseniz.
Gerek yok ya. Gerek yok.

İşte bu yüzden doğal seleksiyonu çok seviyorum. Eşit şarttaki kişilere göre böyle zayıf kişiler tek tek eleniyor. Daha güçlü bir toplum çok daha yakın. Hayatta yaşanan şeyleri sadece şahsi yaşamış görmüş gibi davranmak, çok komik. Bunları aşamıyorsan çok da zorlamanı tavsiye etmem. Senin için vakit kaybı olur.

Senin kafanı bende yaşamak istiyorum.

Ben çok şey gördüm yaşadım ergen kafasındasınız. Bunları gördün de noldu kanka ergenlik döneminde diğer ergenler gibi olmadığın için mi yakınıyon ne anlatmak istiyorsun ? Ve böyle şeyler görüp hala hayatına mutlu devam eden insanlar var. Bunları gördün diye mutsuz mu olmak zorundasın sadece çok şey gördüm bildim havasındasınız boş.
İstemiyorum gitmeyi. Gideceğim de ne olacak ki?
Herkesin sana baktıklarını hissettiğini söyledin anksiyete belirtisi. Sömürülme bitkinlik depresyon belirtisi. Psikolog, psikiyatrist senin sorunların için çözüm arıyan doktorlar, tabi böyle kafayla düşünmeye devam edersen kendin bilir .

1- Kesinlikle evcil hayvan sahibi olmak çok güzel bir şey. Çocuk sahibi olmakla eş değer..
2-Derdini kimseye pek fazla anlatmamanı öneririm. Anlatmak istediğin bir kişi varsa sanaldan olsun. Gerçek hayatta insanların eline koz olarak geçiyor çünkü.
3-Kesinlikle hobin olmalı. İnsan yapacak bir şey bulamadığı zaman düşüncelere dalar ve bunun sonucunda depresyon başlar.
4-Kızları asla umursama..

1- Önceden bir evcil hayvan sahibiydim. Çok tatlı bir kedim vardı böyle öper öper dururdum onu. Sevgilimden daha çok severdim muhtemelen. (Hiç olmadığı için bilmiyorum) Böyle evin bir kenarından ps ps yaptığım zaman koşa koşa gelirdi böyle miyaav diye varya offf çok özledim.

2- İçgüdüsel olarak direk anlatasım geliyor.

3- Hobilerim ile uğraşamıyorum işte. Mesela dışarıya çıkıp yürümek desen en basitinden yanından egzosu matkap ile delinmiş tofaşlar bağırtarak geçiyor. Bisiklet sürmek desen öküz sürücüler var. Kimsesiz yerlerde sürmek desen yalnız sürmek kötü geliyor. Böyle bir şey yapıtğım zaman "Gördün mü lan?!" diye bağırmak çok böyle anlatılamaz bir his. O paylaşmanın verdiği mutluluk, heyecan falan tarif edilemez yani.

4- Onlar da insan. Görmezden gelemeyiz o toplumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…