Kendimi bir olayım yok gibi hissediyorum

Kendine bir olay bul o zaman. Sevdiğin bir konuda kendini geliştir. Veya boş adam gibi yaşamaya devam et. Karar senin.
16 yaşındayım Burada açıklanacağını düşünmüyorum ama 3 yıldır ortalama anskiyete sıkıntısı çekiyorum, zamanında ilaç tedavisi almıştım kendimi az çok toparladım ancak anksiyete girdiği gibi bütün bedenimi götürüyor o anki üzüntü ve sinirle algım değişiyor bütün düşüncelerim 0 dan başlıyor başka bir karaktere bürünüyorum. Bir takım olayların çağrıştırması yeterli oluyor. Sosyal bir hayatım olmadı biri konuşsa zaten günlerce aklımdan çıkmıyor ama konuştuğum zamanda anksiyetemi 1 2 gün erteliyor rahatlatıyor. Sosyalleşmek güzel birşeydir kendim hiç birzaman adam akıllı bir ortamım arkadaşım bir kişi ile sesli bir şekilde dahi konuşmadığım için Sosyalleşmenin verdiği hazzı çok alamadım. Gün içinde zaten zamanım olmuyor ders çalışırken kendime bir karakter yaratıyorum onunla konuşup sosyal ihtiyaçlarımı gideriyorum birazda olsa beni mutlu ediyor. Şu anlık iyiyim ama bundan 3 4 yıl sonrasında irademi kaybedeceğimden korkuyorum. Olmayacak dediğim saçmalıkların hepsini algıma birşekilde soktum, hep kendimi kandırdım bu yüzden hep çelişki içinde kalıyorum. Her gün aynı şeyi tartış düşün sor birde saatlerce sürünce oturduğum yerde çıldırıyorum. Neyse biraz uzun yazdım ama şimdi yaşımdan dolayın bana sinirlenip dert yarıştıracaklar olacak Buda bana zor geliyor ne yapıyım bende fabrikada çalışıp psikolojimi dahada bozıyım halkın 50 sinin çektiği sıkıntıyamı düşeyim. Allaha şükür elim ayağım aklım var üniversite hayallerim var.

Olum bizimde bir olayımız yok ot gibi yaşıyoruz. Onu bunu dövmek, sevgili konuşmak olay değil cahilliktir. Olay demek ne biliyor musun? olay başarıdır. Biz başaracak kadar çalışmamayı tercih ettiğimiz için olayımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…