Kendimi boşlukta hissediyorum

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba. Kendimi boşlukta hissediyorum. Ders yapmam lazım yapamıyorum mental olarak kötüyüm çünkü konuşma bozukluğum var bunu aşamıyorum çok zor. 7 aylık bir eğitime başlamıştım 5 ay çok iyi gittim sonra saldım neden olmadan. Sonra toparlamak istemedim ve o 7 aylık eğitim başlamadan önceki halimden daha kötüyüm. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Test kitabı aldım konu yapmak istemiyorum kafam dağınık. Hiçbir şey yapasım yok yani. Üzerimde bir yorgunluk var bunu çözemiyorum. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Her dakika vicdan azabı çekiyorum. Hayalleri olan birisiyim ama adımı bile diyemiyorum nasıl gerçek olsun ki? Çok kötü bir durum içindeyim. İzlediğim bazı videolarda bu durumda durun elbet bir gün çıkacaksınız diyor ama ben 2 aydır böyleyim ne zaman çıkacağım bilmiyorum ve zaman kaybediyorum. Gençliğim gidiyor eğitim hayatım tükeniyor ben tükeniyorum. Yaşım 15 gencim fakat engel olamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğitime tekrar gideceksin bu kadar basit. Bu işler öyle başlayıp bırakmayla olmaz, başladıysan sonunu getireceksin. Kendimden biliyorum benzer hataları ben de yapıyorum şu an.

Aslanım kuran okumayı biliyorsan okumaya başla yok bilmiyorsan bari dinle. Çünkü kuran insanın ruhunu açıyor İslam sadece bir din değil aslan yaşam tarzı bu yaşam tarzında ise umutsuzluğa yer yoktur. (dinliyeceksen ishak danıştan dinle)

Bu boşluk hissi neredeyse herkes de olan bir şey zaten hocam. Tavsiyem kafanızı dağıtacak şeylerle uğraşmanız, fitnessa gitmek, dizi izlemek veya hobi edinmek gibi. Yarım bıraktığınız eğitiminize de devam etmenizi öneririm, bir nedeni yokken sizi iyileştirecek herhangi bir şeyi yarım bırakmak saçma olmuş.

@569801 @Cemtastan23 Kursa başlamak istiyorum fakat gene aynı şey yaşanır diye korkuyorum ve bütün basamakları tekrar çıkmak çok zor geliyor ama bunu başarırsamda geleceğim çok iyi olabilir, garip bir çıkmazdayım.

Mücadele edeceksin dostum, etmek zorundasın. Öyle ben bitmişim deyip bırakmak olur mu hiç?

Başarı için mecburen tüm zorluklara katlanmak gerek. Bu dediğinize göre hayatınızda dönüm noktası yaşatacak bir olay, bunun için her ne olursa olsun çabalamayı bırakmayın bence.

Olabilir ileride konuşma bozukluğu senin bir parçan olacak ve düzgün konuşmaya başladığında çok garip bir türkçen olacak.

@569801 @Cemtastan23 Haklısınız. Ailemle konuşacağım bu konuyu, teşekkür ederim.
Rica ederim, sana ilham olması için bir kadının hikayesini atayım. Bir insan nerelerden nerelere gelebilirmiş gör.
Bulamadım videoyu maalesef ama özetle:

Kadın çocukluğunda fakir bir hayat sürüyor, annesi onu bir yurda yerleştiriyor sonra oradan gelip başka bir aile alıyor. Aile ona istismarda bulunuyor en sonunda o evden kaçıyor, akıl hastanesine yatırılıyor belli bir süre sonra. İlk başta durumu çok kötü iken daha sonrasında düzelmeye başlıyor ve nihai sonuç olarak, zamanında sorunlu olarak hatta bitik olarak geldiği hastanenin yöneticisi konumuna yükseliyor ve kendini müthiş derece de değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…