Kendimi boşlukta hissediyorum

Olabilir ileride konuşma bozukluğu senin bir parçan olacak ve düzgün konuşmaya başladığında çok garip bir türkçen olacak.
Ben normal insanlar gibi konuşayımda istersem peltek istersem r ve başka harfleride diyemeyim. Akıcı konuşmak yeterli bana.

Tüylerimi diken diken ettirdi cidden. Umarım tekrar başlarım konuşmayı yenmeye ve aylar belkide yıllar sonra buraya konuşmamı yendim konusu ile gelirim inşallah. Teşekkür ederim.

Kendini bir daha boşlukta hissedersen buradayız.
Teşekkürler.

Boşluk hissi sık sık bende olan bir şey. Tavsiyem yeni bir spor dalı ile uğraş veya yeni bir dizi seni mutlu edebilir. Ya da yeni hedefler.

Boşluk hissi sık sık bende olan bir şey. Tavsiyem yeni bir spor dalı ile uğraş veya yeni bir dizi seni mutlu edebilir. Ya da yeni hedefler.
Dizi değil de bence hedef daha mantıklı. Arkadaşı bilemem ama ben ne zaman dizi izlesem hayallere dalarım, gerçek hayata bir bakar ve yeniden hayata küserim.

Dizi değil de bence hedef daha mantıklı. Arkadaşı bilemem ama ben ne zaman dizi izlesem hayallere dalarım, gerçek hayata bir bakar ve yeniden hayata küserim.

Örneğin 1 haftada 1 roman bitirmek yeni bir hedef olabilir.

Örneğin 1 haftada 1 roman bitirmek yeni bir hedef olabilir.
Şuan onu uyguluyorum aslında Kitap okuma alışkanlığım olmadığı için küçük bir hedefle başladım 110 sayfayı 1 haftada bitirme -roman- denicem başarılı olursam arttırcam bunla kafamı dağıtıyorum en azından bir süreliğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…