Kendimi çok kilolu görüyorum

mertrocky

Decapat
Daha fazla  
Zayıfım. 52 kiloyum ama aynaya bakinca kendimi hâlâ kilolu görüyorum. Fakat okulun aynasında arkadaşlar ile baktigimizda en zayıf ben görünüyorum. Tek olduğum zamanlarda ayna, yansıma, gölge gibi şeylerde hâlâ kilolu görüyorum kendimi. Psikoloğa görünmem şart mı artık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyun kaç? Bende kilo almaya başladığımda hızlı kilo aldığım ve yağlandığım için 56 kiloda alt göbek çıkmıştı. Psikolojik olduğunu sanmıyorum.

Özgüven eksikliği yaşıyorsun. Evet, psikiyatriste gitmen şart. @mertrocky

Hocam, kafaya pek takmayın böyle şeyleri. Çok da abartmayın. Ben 137 kiloyum ama hala hiçbir şey yokmuş gibi yiyorum.
Niyetim dalga geçmek değil ama biraz daha kilo alırsan organların bu yüke daha fazla dayanamayacak ve ölüm riski ile karşı karşıya kalacaksın.

Psikolog mu
Yağ oranını hesapla.

Hocam, kafaya pek takmayın böyle şeyleri. Çok da abartmayın. Ben 137 kiloyum ama hala hiçbir şey yokmuş gibi yiyorum.
Sağlıksız, damar hastalıkları kalp hastalıkları sizi gelecekte bekliyor. Kafaya takmazsanız daha fazla ilerde size takacak o kilolar. Yağ yakmak o kadar zor değil, başarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…