Jave Centipat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 216 19 Haziran 2022 #11 mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlama ama burdan bile iman tahtanı,kaburgalarını görebiliyorum. Kilolu değilsin.
mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlama ama burdan bile iman tahtanı,kaburgalarını görebiliyorum. Kilolu değilsin.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2022 #12 mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam kahkaha attım. Kaburgalarınız görünüyor. Bir psikoloğa veya göz doktoruna gidebilirsiniz.
mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam kahkaha attım. Kaburgalarınız görünüyor. Bir psikoloğa veya göz doktoruna gidebilirsiniz.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 19 Haziran 2022 #13 mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Zayıfsın dostum, kilolu degilsin.
mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Zayıfsın dostum, kilolu degilsin.
5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 19 Haziran 2022 #14 mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Normal görünüyorsun psikolojik bence kendinle barışmalısın veya vücut yapabilirsin.
mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Normal görünüyorsun psikolojik bence kendinle barışmalısın veya vücut yapabilirsin.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Haziran 2022 #15 mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Ooo o ne kilo öyle hocam acil kilo verin ve iskeletora dönüşün şaka bir yana gayet zayıfsınız hatta belki biraz kilo alıp spor yapsanız iyi olur.
mertrocky dedi: Tek bu var inşallah banlanmam. Genişletmek için tıkla... Ooo o ne kilo öyle hocam acil kilo verin ve iskeletora dönüşün şaka bir yana gayet zayıfsınız hatta belki biraz kilo alıp spor yapsanız iyi olur.