Kendimi ders çalışma düzene sokamıyorum

Hypnamed

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ortaokuldan gelen sınavlara hiç çalışmama rahatlığım yüzünden 11. sınıfa gelmeme rağmen hala kendimi ders çalışma düzenine sokamıyorum, ders çalışmak istesem de oturup çalışamıyorum hep kafam başka yere kayıyor ve bir şekilde kaytarıp derslerden düşük alıyorum. Hatta bu sadece derslerde değil her şeyde oluyor fakat ne yapıp bundan kurtulurum hiçbir fikrim yok. Çalışsam yapabileceğimi biliyorum fakat kendimi düzene sokamıyorum ve motivasyon eksikliği çekiyorum. Bunları düzeltip kendimi nasıl düzene sokabilirim yoksa bu gidişle kendimi hiçbir şekilde geliştiremeyeceğim. Bu sene 12. sınıfa geçiyorum ve hiçbir şey yapamayıp ailemin bütün çabasını boşa çıkartmaktan çok korkuyorum.

Kesin çözüm mü söyleyeceğim her şeyi sessize al düşünmeden o işi yapmaya başla ve bir anda başla çok düşündüğün zaman erteler sın kendini bos vaktin de yapacağım diye motive et o işi iyi hissettirecek de YouTube'dan motivasyon video su aç erteleme bir hastalık gibidir seni içten içe tüketir her ertelediğini kaybet çeklerini düşün bunu yapmazsan ama yaparak san kazanacakları düşün kendini zorla ama yavaş yavaş yarım saat zorla her seferinde daha kolay yapmaya başlıyor sun ve sonunda o nu yapmak senin için normal bir şey olacak ertele lee sen kaybet çeklerin
1hayallerin.
2umutların
3yaşam enerjin
Bir bakmışım erteleyerek ömrün bitmiş
Ömrünü ve hayatını ertelemek istiyor san devam et ertelemeye ama sonradan bir sürü insan gibi pişman olabilir sın.
Senin o işi yapmanı engelleyen her şeyi 1saat ligine düşman belirle zaten 1 2saat sonra barış ilan et anca öyle erteleme yi engelleyebilir sın ya da ertelemeyi ertelemeyi dene.

Düzene sokamama sebebin teknoloji. Biraz ara ver, devamı gelir zaten. Instagram da boş zaman kaybedeceğine ders çalış.

Bir de malum eğitim sistemi okuyunca olacaklar bu tarz şeylerden dolayı erteliyor san başka kendini geliştirerek çek şeylere yönel kendindeki iyi yönde olan değişimi fark et çekiniz hiç kimse bir şeyleri çabalamadan kendisi kazanamaz akraba kiraz tarzı etmenleri saymazsak bir de benim ertelemek den 4yılım gitti senin de tahminen 8yılı girdi 70yılın böyle gitmesine izin ver me insanlar neden çoğu bu durumda biliyor musun kendi kendine yerinde saydıklarımız ve kendimizi geliştirmede düğününde dan dolayı ama bu yazılar 7.sınıfa giden bir velet in düşüncelerini istersen kafaya tak istersen takma senin seçimin.

Bir şekilde başlamak gerekiyor. Günlük 1 saat de olsa bir şekilde başlamalısın. Önünde üniversite sınavı gibi büyük bir süreç olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…