Kendimi İngilizce'de nasıl eğitebilirim

Bende İngilizce rap şarkıları lyrics ile birlikte söylemeye çalışıyorum . umarım faydası olur .

Emeklemeyi öğrenmeden yürümeye çalışıyorsun yani Daha yavaş şarkılar tercih edersen daha çabuk anlarsın, kelime kaçırmazsın muhtemelen.

Arkadaşlarının dedikleri gibi; yabancı dizi izlemelisin. Fakat öyle kendini kaptırıpta diziye dalma. Aksanlara, kelimelere vs. dikkat et.

Link atmak yasak galiba o yüzden atamicam ama ismi Duolingo. Burada ingilizceni geliştirebilirsin. İlk önce seviye tespit sınavı yaparsın sonra aşama aşama ilerlersin. İngilizce sorular sorar sen yanıtlarsın ve bilmiyorsanda tartışmalarda birsürü açıklama oluyor oradan öğrenirsin hatanı ve düzeltirsin. Ben de daha yeni keşfettim çok yararı olur mu bilmem ama gerçekten de bir konuyu 2 kere çözünce( testi yani) kelimeleri iyice kavrıyorum. Biraz gezin derim.

İngilizceyi iyi öğrenmek istiyorsan işletim sistemini , facebook , google gibi şeyleri ingilizce yap. İngilizce film dizi izle. İngilizce oyunlar oyna (Ben ingilizceyi MW3 den öğrendim) Ve asla okulda öğretikleri ingilizceyi konuşma. Online oyunlarda yabancı serverlarda ingilizce yaz. Ve kısaltmaları öğren.

Kesinlikle deneyeceğim, çok sağol.

Bol bol yabancı dizi izle. Eğitim seti bul bir yerlerden onları izle . Basit basit cümleler kurmaya çalış. Tekrar et. Tavsiye edilen şekilde 5-6 ay devam et iyi bir ilerleme olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…