En baştan başlamak gerekirse, işe girdiğim ilk zamanlar da yani 4 Temmuz da başladı bu durumlar. İşe girdiğim ilk 3 hafta benim için zehir gibi geçti. Çünkü ailemle ilgili bir sürü sorun yaşıyordum ve hep stres altındaydım daha sonra hep yine. Kardeşim beni hep stres altına koyuyordu ve bunu da aileme anlatamıyordum. Çünkü küçük olduğu için ona hep inanıyorlardı 8 yaşında ve bunu hala yaşıyorum. Hep YouTube'da izlediği kötü içeriklerden dolayı strese sokacak hareketler yapıyor. Daha sonra yaklaşık 1.5 aydır, düşünememe, ağır unutkanlık, iyi uyku almama rağmen uyumak gündüzleri, ağır stres, aşırı hızlı sinirlenme, bir konuda ciddi olamama ve beyin yorgunluğu yaşıyorum. Hiçbir şey için uğraşmıyorum. Hedefim var ama hedefimi gerçekleştirmek için herhangi bir harekete giremiyorum. İyi ile kötüyü ayıramamak kadar düşünemiyorum. Son olarak ise ailemin yaşadığı maddi krizden dolayı onlardaki stresin bana yansıması. 15 yaşındayım. Bu yaşta bunlar normal mı? Hevesim yok hayata neden böyle bu yaşta normal mı? Mutlu olamıyorum. Kütüphaneye gidiyorum mesela ama kafa dağınıklığından odaklanmıyorum bu yaşta normal mı? O kadar üşengeç bir insanım ki şu anda bunları yazarken bile çekiniyorum nedense. Psikolojik bir hastalığım mı var? Nedir bu hastalık veya psikolojiden ziyade bu niçin böyle? Bu durumu yaşayan oldu mu hiç?