Kendimi nasıl değiştirebilirim?

İcardiVekili

Hectopat
Daha fazla  
Flört vardı yeterince yakışıklı olmadığım için gitti. Kendimi değiştirmek istiyorum ama tipim pısırık çocuklardan farksız. Aşırı derecede takıldım yoldan geçerken gülüyorlar tipimle dalga geçmeye başladılar. Üzüyor insanı ister istemez kendimi nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Spor ve bakım. Ayrıca tıraşına ve giyimine özen gösterirsen işin sadece dış görünüş kısmını halledersin. Tip her şey değildir zaten.

Spor ve bakım. Ayrıca tıraşına ve giyi mine özen gösterirsen işin sadece dış görünüş kısmını halledersin. Tip her şey değildir zaten.

Bana göre tip her şey elin yüzün düzgün ise çoğu şey artıyor saygınlık, sözü geçme ikili ilişkiler falan.

@İcardiVekili insanlara göre emin ol değil yüz hatları baya kötüye yakın olup da spora giderek kız konusunda başarılı olan baya tanıdığım var. Hatta onu geçtim cidden tipi kötü olup sevgili yapan bile var burda önemli olan şey özgüven. İllaki çok güzel sevgili istersen tip devreye giriyor tabi.

Hem kız hem de meslek olarak yapmak istiyorum aslında, eli yüzü düzgün olanları direk film dizi vs. alıyorlar maddi açıdan pek iyi değilim zaten.

@İcardiVekili başka yönlerden geliştir kendini zaten senin dediğin olay 100 kişiden birinde bile olmuyor belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…