Kendimi nasıl geliştiririm?

Hocam ben ortama giremiyorum, yani insanlar beni kabul etmiyor ezik görüyor. Okulda böyle yani. Okul dışı da nerede aktivite yapacağım bilmiyorum, futboldan anlamam sadece satranç ve masa tenisinden anlarım çaldığım bir müzik aletide yok bu yüzden sohbet edemiyorum kimseyle.
Hocam güzel diyorsunuz ama benim üniversiteye gitmem benim için olanaksız çünkü babam benim için 2 veya 4 yıl daha çalışsın istemiyorum çünkü yaşlı, gücüde azaldı. Ve bende meslek öğreneceğim evet ezilmeye dayanmam lazım ama ben zaten hayatım boyunca ezildim ötelendim yani buna alışığım bence. Dükkan açma konusunda da miras kalıyor bir dükkan oraya geçeceğim.

Kral o zaman bir şey diyemem ama 2 senelik okursan farklı şehre gitmene gerek kalmaz yaşadığın yerde %90 meslek bölümü 2 yıllık vardır, sanayiye gidersen çıraklara laf söyletme yoksa başına çıkarlar onları da ustaları hırpalıyor güçlerini almak için sana dalaşırlar Kürt değilse koy yumruğu gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…