clkmichael
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam. Başlık biraz komik farkındayım.
IKEA'dan markus oyuncu koltuğu aldım bir ay önce. Kışlık kıyafetlerden ötürü mü yoksa yazın da devam edecek mi bilmiyorum ama koltukta aşırı derecede statik elektriklenme mevcut. Google'a yazdım Türkçe bir mesaj göremedim ancak Reddit'te tartışılmış. Hatta masasındaki cihazın bozulduğunu söyleyen dahi var. Ben de hem bedenen çok rahatsız oluyorum hem de acaba masadaki nesnelere bir şey olur mu diye düşünüyorum çünkü masam zannedersem metal. Daha önce xDrive koltuğum vardı onda böyle bir sorun yaşamadım. Bu Markus'ların kumaşından mıdır süngerinden midir bilmiyorum böyle bir sorunu varmış.
Soruya gelecek olursak: Bu durumdan nasıl sakınabilirim? Kendimi veya koltuğu nasıl topraklayabilirim? Son zamanlarda bedenen de rahatsız etmeye başladı. Kalkarken, otururken, yukarı-aşağı kayarken çıt çıt sesi geliyor, kalktıktan sonra koltuğu ileri iterken elimi çarpıyor vs. yakınımda toprak da yok. Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Soruya gelecek olursak: Bu durumdan nasıl sakınabilirim? Kendimi veya koltuğu nasıl topraklayabilirim? Son zamanlarda bedenen de rahatsız etmeye başladı. Kalkarken, otururken, yukarı-aşağı kayarken çıt çıt sesi geliyor, kalktıktan sonra koltuğu ileri iterken elimi çarpıyor vs. yakınımda toprak da yok. Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: