Kendimi sevemiyorum

Uzak ilişkiye inancımın olmamasının nedeni 2-3 defa denedim olmadı gerek duymadım sonra gerçek aşık olduğum zamanlar ise üniversitede evli gibi yaşadığım bir kız arkadaşım vardı aynı evde kalıyorduk evlilik simülasyondu bildiğin oradan da canımız çok yandı ilişki bitti gitti ama yıkılma yok usta tecrübe hepsi olgunlaşacaksın mantığını unutmayacaksın her şeyin bir yolu var su akar yolunu bulur misali hiçbir işte aceleci olma yani.

Ben 1.90 ve sevgilim ile geçen gün ayrıldık sen haline şükret gene siz berabersiniz.

Bu arada konu sahibine önerim mastürbasyonu bırakması muhtemelen o da özgüvenini etkileyip disiplinsiz olmasına sebep oluyor olabilir.

Bu arada konu sahibine önerim mastürbasyonu bırakması muhtemelen o da özgüvenini etkileyip disiplinsiz olmasına sebep oluyor olabilir.
Hocam eskiden çok yapıyordum haklısınız ama son 1.5 ayda sağlıklı diye bildiğim haftada 2 kere yapıyorum. Bazen hiç olmuyor.

Boy vermiş bir arkadaş ona cevaben yazdım.

Mutlu olman önemli kardeşim ben öğrenciyim daha seneye iyi bir yerden avukatta olacağım çevremde var arabamda var şu an ayrılsam çok kız arkadaş yaparım yazıyorlar zaten ama bu mutlu edecek mi bu önemli. Herkesin mizacı farklı ben başarılı olmaktan güçlü olmaktan daha çok zevk alıyorum. İnsan gençken çok kafasına takıyor üzülüyor gereği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…