Kendimi tipsiz hissediyorum

Ben yakışıklıyım ama keşke olmasaydım diyorum bazen. Sırf tip yüzünden üzülmeni önermem, değmez çünkü.
Sırf tipi kötü olduğu için insanlar toplumdan dışlanıyor, karşı cinsleri tarafından seçilmiyor, polisler tarafından kimlik kontrolüne alınıp rencide ediliyorlar.

Nasıl öyle bir şey yok bizim zamanımızda oluyordu(!)şaka bir yana evet tipsizlik yakışıklılık güzellik görecelidir. Kimi kız vardır güzeller güzeli ama orta tipli ya da tipsiz bir çocukla çıkar, çünkü o ona güzel geliyordur. Çok yakışıklı bir çocuğu sevmez onu sever. Aynı durum erkek içinde geçerli, orandan burandan edebiyat durma.
Sırf tipi kötü olduğu için insanlar toplumdan dışlanıyor, karşı cinsleri tarafından seçilmiyor, polisler tarafından kimlik kontrolüne alınıp rencide ediliyorlar.

Kardeşim bu durum karakterle ilgilidir güzellikle çirkinlikle değil.

Az önce bunu cevaplamıştım, ayrıca azcık terbiyeli olursan sevinirim tatlım.
Kardeşim bu durum karakterle ilgilidir güzellikle çirkinlikle değil.
Hong Hong.

Klasik söz önemli olan iç güzellik şöyle düşün biri gelecek tüm güzelleri öldürmek isteyecek ama seni öldürmeyecek tabii çirkin güzel kime göre neye göre lakin bana göre herkes güzeldir.

İç güzellik de bir yere kadar yani, dönüp dolaşıp dış güzelliğe gelir iş en sonunda.

Kendi vücudunla barışık olmayı öğrenmelisin. Diğer insanların dediklerine de kulak asma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…