Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı? Öz güvenli olmak güzel bir şey değil mi? İnsanın kendisi ile barışık olması gibi.
Katılıyorum.Cidden yakışıklı isen neden olmasın? Spor yapıyorsan ve ciddi bir şekilde kas kütlen varsa kendinle gurur duymandan dolayı da öyle düşünüyor olabilirsin. Az sonra fotoğraf paylaş da değerlendirelim diyenler gelir. Rez alın![]()
Çevremdeki insanlar da yakışıklı buluyor ama kızlar falan..Hayır yapmaz tabii ki. Yıllardır aynı yüze baktığın için o yüzü artık beğenmeye başlıyorsun tabii o ayrı konu.
İsmin bile "Coolumsu" sen çok egoistsin (!)Çevremdeki insanlar da yakışıklı buluyor ama kızlar falan..![]()
İnsanlar kendilerini yakışıklı veya güzel görebilir. Bu sizi egoist yapmaz. Ama sen sağda solda 'Yavv ben niye çok yakışıklıyım' gibi şeyleri insanlara söylerseniz egoist olursunuz.Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı? Öz güvenli olmak güzel bir şey değil mi? İnsanın kendisi ile barışık olması gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.