Kendimi yalnız hissediyorum

american_psycho

Decapat
Arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum, hepsinin çevresi geniş ve çok tanıdığı var. Ben ise öyle olamadığım için üzülüyorum. Gerçekten bu durum beni içten içe yıkıyor. Ne yapmalıyım?

Bazen çevrende onlarca insan,arkadaş olsa dahi kendini aşırı yalnız hissedersin.Bunun nedeni çevrendeki insanlarla senin aranda yeterince kuvvetlive iyi bir bağ olmamasıdır.Yani onlarla tam olarak dost olamıyorsun muhtemelen,emin ol arkadaş sayısının fazlalığı yetmiyor.

Hepsi aynı kafa yapısına sahip aynı tiplemede insanlar olduğu için.
Sen farklı değilsin onlar aynı.
Çok da istiyorsan çevre herkesi pofpofla biraz toto kaldır bitti.
O da yağ çekmeye giriyor iyi insan olmakla çevre bulmak artık geçti.
Keyfine bak 3-5 tane yeter.

Zaten hayatımın çoğunu evde falan geçirdim. Son zamanlarda dışarı çıkmayı arttırdım. Daha fazla dışarı çıksam arkadaşlarım zamanla çoğalır değil mi?

Çok da istiyorsan çevre herkesi pofpofla biraz toto kaldır bitti.

Ne alaka olduğunu anlayamadım hocam biraz daha açar mısın

Diğer insanların kafa yapısını sevmiyor ve gezmekten zevk almıyorsan yalnız yaşamayı öğrenip mutlu olman lazım, çok yalnızlık da iyi değildir.
Not; gez eğlen ama bunu sevdiğin insanlarla yap, sevmediğin insanları boşuna sevmediğini düşün ve senin zamanını ve paranı boşa atacaklarını hesaba katabilirsin.

Senin için yapacak bir şey bulamadım ama gel arkadaş olalım . Kabul edersen + 1 arkadaşın olur belki . Bende yalnızım .

Senin için yapacak bir şey bulamadım ama gel arkadaş olalım. Kabul edersen + 1 arkadaşın olur belki. Bende yalnızım.

Instagram falan ver bari de oradan konuşalım

Egolarını tatmin etmek insanların hoşuna gider dostum.
İyisin, helal, eşin benzerin yok, kralsın, kız olsam ilk sana vb.
Bu yapıya sahip insanları herkes ister etrafında.

O işler bize ters ya. Kimseye yalandan öyle şeyler demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…