Kendimizi ne şekilde ödüllendirebiliriz?

kalsiyumcanavari

Hectopat
Daha fazla  
Bazı görevler yapıyorum ve bu görevlerin sonuncunda oyun oynuyorum. Kendinizi başka nasıl ödüllendirebilirsiniz?

Ben 34 yaşındayım, yorulduğum bir gün yada bir şey hallettiğim bir gün hala oyun oynuyorum. Bu yüzden bu alışkanlığından biran önce vazgeçmeni öneririm.
İlla ki ödüllendirilmen gerekmiyor. İşini görevini bitirince aç kitap oku, merak ettiğin bir konuyu araştır, kendine bir şeyler katmaya çalış.

Bu işi oyun haline getirdim komple. 85 Gün önce bir program yaptım ve 100 gün sonunda bitecek ve level 2'ye geçeceğim bunun için hedefler belirledim asıl ödüllerim hedeflerdi 1. levelde çok gelişme gördüğüm için ama bazı şeyleri tamamlayamadığım için biraz daha iyi bir program yapmaya karar verdim. Her dakika programı ciddiye alacak bir şeyler yaptım: Öncelikle komple oyunlardaki gibi skor getirdim her görev için belirli puanlar getirdim yapacağım işe göre. Daha sonra bu görevlerin sonunda yeni görevler ve tekrarlayan görevler ekleyeceğim şekilde yaptım ve her yüksek bir skora özel bir ödül kartı ekledim ve bu ödül kartlarını kazanabilmek için görevleri ciddiye almam gerekiyor. Buradaki asıl amaç görevleri daha ciddiye alabilmek.

Youtube videoları falan var onlar ingilizcemi geliştirmek için ingilizce videolar tabiki. Birde oyun oynamada kısıtlı mesela daha çok görev daha fazla oyun süresi olacak. Bunun içinde çok büyük görevleri tamamlamam gerekecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…