Kendine ait isim nasıl bulunur?

Hexist

Hectopat
Yer
Ankara
Kendime ait bir nick nasıl bulurum? Benim şu anda kullandığın nick olan "Lynx" adında başka kişiler de var. Bir nick öneri veya nickimin sonuna ekleyebileceğim bir tag vs önerebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de adım çok kullanılıyor ama takmıyorum. Bence çakışma yoksa sen de adının birden fazla kullanılmasını dert etmemelisin.

Kendime ait bir nick nasıl bulurum? Benim şu anda kullandığın nick olan "Lynx" adında başka kişiler de var. Bir nick öneri veya nickimin sonuna ekleyebileceğim bir tag vs önerebilecek var mı?

Kendi real isminden bazı harfleri çıkart veya kısaltıp sonuna başka harfler ekle illaki bulursun veya internette ki kelimelerden sen sözcük türet öyle de olur

Çok uzun bir random atın, içinden bulun bir şey ve film/oyun karakteriyle iyice şekil verin. Benim önceki nickim öyleydi.

Kendini tanımlayan ama birbirinden alakasız 3 İngilizce kelime bul ve birleştir. Mesela ben Camroku kullanıcı adını kullanıyorum çoğu yerde; Cat + Comrade + Otaku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…