Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Sizce alınır mı? Uygun gibi geldi.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 7 Temmuz 2022 #2 Şakamakaçöküyoz dedi: Sizce alınır mı? Uygun gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Keşke linkini de bıraksaydınız. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Şakamakaçöküyoz dedi: Sizce alınır mı? Uygun gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Keşke linkini de bıraksaydınız. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Temmuz 2022 #3 Şakamakaçöküyoz dedi: Sizce alınır mı? Uygun gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten uygun, fırsatı kaçırmayın. The 5008 dedi: Keşke linkini de bıraksaydınız. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Size de ayrıca teşekkür ederiz
Şakamakaçöküyoz dedi: Sizce alınır mı? Uygun gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten uygun, fırsatı kaçırmayın. The 5008 dedi: Keşke linkini de bıraksaydınız. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Size de ayrıca teşekkür ederiz
sefabaris Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 Şakamakaçöküyoz dedi: Sizce alınır mı? Uygun gibi geldi. Genişletmek için tıkla... ben çarşamba günü aldım .bakalım iyi gibi sistem ,fiyat olarak da ortalama.tek sevmediğim kasası daha görmedim ama internetten gördüğüm kadarıyla rgb fanları iyi değilmiş ama havalandırma olarak sıkınıt yok diyorlar .gelince yine yazarım buraya
Şakamakaçöküyoz dedi: Sizce alınır mı? Uygun gibi geldi. Genişletmek için tıkla... ben çarşamba günü aldım .bakalım iyi gibi sistem ,fiyat olarak da ortalama.tek sevmediğim kasası daha görmedim ama internetten gördüğüm kadarıyla rgb fanları iyi değilmiş ama havalandırma olarak sıkınıt yok diyorlar .gelince yine yazarım buraya