whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 23 Temmuz 2019 #1 Siz de bunu yapıyor musunuz sizce kötü bir şey mi, iyi bir şey mi?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2019 #2 Yapiyorum ve bence iyi bir sey cunku beni intihara daha fazla yaklastiriyor.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 23 Temmuz 2019 #3 Hayır!
C canxx Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 23 Temmuz 2019 #4 efedesu dedi: Yapiyorum ve bence iyi bir sey cunku beni intihara daha fazla yaklastiriyor. Genişletmek için tıkla... Anime izlemeye devam edersen daha kötü olursun kendimden biliyorum
efedesu dedi: Yapiyorum ve bence iyi bir sey cunku beni intihara daha fazla yaklastiriyor. Genişletmek için tıkla... Anime izlemeye devam edersen daha kötü olursun kendimden biliyorum
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 23 Temmuz 2019 #5 Sanırım bu özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Önceden yapıyordum ama şimdi yapmıyorum. Başkasından bana ne yahu Bende insanım oda insan bitti
Sanırım bu özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Önceden yapıyordum ama şimdi yapmıyorum. Başkasından bana ne yahu Bende insanım oda insan bitti
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #6 efedesu dedi: Yapiyorum ve bence iyi bir sey cunku beni intihara daha fazla yaklastiriyor. Genişletmek için tıkla... İntihar etmek cesaret ister. Cesarette intiharı düşünen birinde yoktur. Bol şans. whywouldnt? dedi: Siz de bunu yapıyor musunuz sizce kötü bir şey mi, iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... İster istemez yapıyorum. Kötü mü bilmiyorum da iyi bir şey olmadığı kesin.
efedesu dedi: Yapiyorum ve bence iyi bir sey cunku beni intihara daha fazla yaklastiriyor. Genişletmek için tıkla... İntihar etmek cesaret ister. Cesarette intiharı düşünen birinde yoktur. Bol şans. whywouldnt? dedi: Siz de bunu yapıyor musunuz sizce kötü bir şey mi, iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... İster istemez yapıyorum. Kötü mü bilmiyorum da iyi bir şey olmadığı kesin.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #7 foreignersgod dedi: İntihar etmek cesaret ister. Cesarette intiharı düşünen birinde yoktur. Bol şans. Genişletmek için tıkla... Çok denedim. Yemiyor
foreignersgod dedi: İntihar etmek cesaret ister. Cesarette intiharı düşünen birinde yoktur. Bol şans. Genişletmek için tıkla... Çok denedim. Yemiyor
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Temmuz 2019 #8 Kendini başkasıyla kıyaslamak iyi değildir. Her insan özeldir ve sende olmayan onda varsa, onda olmayan bir şey illa ki sende de vardir. Sadece sen bu taraflarını goremiyorsundur. Kendini keşfetmiyorsundur.
Kendini başkasıyla kıyaslamak iyi değildir. Her insan özeldir ve sende olmayan onda varsa, onda olmayan bir şey illa ki sende de vardir. Sadece sen bu taraflarını goremiyorsundur. Kendini keşfetmiyorsundur.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2019 #9 canxx dedi: Anime izlemeye devam edersen daha kötü olursun kendimden biliyorum Genişletmek için tıkla... foreignersgod dedi: İntihar etmek cesaret ister. Cesarette intiharı düşünen birinde yoktur. Bol şans. Genişletmek için tıkla... Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim fakat bir kac yil/ay sonrasina kadar dusunce diye bir sey kalmayabilir.
canxx dedi: Anime izlemeye devam edersen daha kötü olursun kendimden biliyorum Genişletmek için tıkla... foreignersgod dedi: İntihar etmek cesaret ister. Cesarette intiharı düşünen birinde yoktur. Bol şans. Genişletmek için tıkla... Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim fakat bir kac yil/ay sonrasina kadar dusunce diye bir sey kalmayabilir.
ksn Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 747 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #10 Ne demişler başkalarının hayatına gıpta etme kimileri varki senin yaşadığın hayata gıpta ediyor.