.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #12 efedesu dedi: Yapiyorum ve bence iyi bir sey cunku beni intihara daha fazla yaklastiriyor. Genişletmek için tıkla... İyi sen de intihar et, sen de pes et. Sen, ben hepimiz pes edelim. Olur mu böyle ha @efedesu? Olur mu? Şaka şaka istediğin gibi intihar edebilirsin. İyi intiharlar.
efedesu dedi: Yapiyorum ve bence iyi bir sey cunku beni intihara daha fazla yaklastiriyor. Genişletmek için tıkla... İyi sen de intihar et, sen de pes et. Sen, ben hepimiz pes edelim. Olur mu böyle ha @efedesu? Olur mu? Şaka şaka istediğin gibi intihar edebilirsin. İyi intiharlar.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 23 Temmuz 2019 #13 @efedesu İntihar edince yorum yazmayı unutmayın hocam
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2019 #14 FearlyGhost dedi: @efedesu İntihar edince yorum yazmayı unutmayın hocam Genişletmek için tıkla... Kesin unutmam, ailemle iletirim size mesajimi.
FearlyGhost dedi: @efedesu İntihar edince yorum yazmayı unutmayın hocam Genişletmek için tıkla... Kesin unutmam, ailemle iletirim size mesajimi.
Ruh Adam Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 348 23 Temmuz 2019 #15 Ben kıyas etmiyorum diyen arkadaşlar yüzüne bir su çarpsın, günaydın . Benim görüşüm kıyaslamayı herkes yapar, doğaldır ve faydalıdır.
Ben kıyas etmiyorum diyen arkadaşlar yüzüne bir su çarpsın, günaydın . Benim görüşüm kıyaslamayı herkes yapar, doğaldır ve faydalıdır.