LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.948 Çözümler 2 Yer İzmir 10 Ocak 2022 #11 Penetrator God dedi: Yaş kaç? Genişletmek için tıkla... 15 3 ay sonra 16. Silinen üye dedi: Ön. Genelde ben ve çoğu arkadaşımda olan bir duygu ancak yaşınız nedir ve yine de çok kısa değilsiniz her yaş için ideal ben 53 kilo 178'im zayıf olunca da biraz itici oluyor. Genişletmek için tıkla... Yaşım 15 ah goofy dedi: Dostum hep bu konuyu açıyorsun bunları açmak yerine diyet yapsaydın şuan istediğin kilodaydın. Hemen başlamanı öneririm Genişletmek için tıkla... Diyetle de çözemedim.
Penetrator God dedi: Yaş kaç? Genişletmek için tıkla... 15 3 ay sonra 16. Silinen üye dedi: Ön. Genelde ben ve çoğu arkadaşımda olan bir duygu ancak yaşınız nedir ve yine de çok kısa değilsiniz her yaş için ideal ben 53 kilo 178'im zayıf olunca da biraz itici oluyor. Genişletmek için tıkla... Yaşım 15 ah goofy dedi: Dostum hep bu konuyu açıyorsun bunları açmak yerine diyet yapsaydın şuan istediğin kilodaydın. Hemen başlamanı öneririm Genişletmek için tıkla... Diyetle de çözemedim.
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 10 Ocak 2022 #12 LEGEND.35 dedi: 15 3 ay sonra 16. Yaşım 15 Diyetle de çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bir anda diyete başlama yavaş yavaş yap iraden artacak.
LEGEND.35 dedi: 15 3 ay sonra 16. Yaşım 15 Diyetle de çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bir anda diyete başlama yavaş yavaş yap iraden artacak.