Kendinizde sevmediğiniz bir huy var mı?

Kararsızlık, gereksiz şeylere takılı kalmak, fazla düşünmek. İnsanların umurunda olmayacak şeyleri çok büyütmek, bunların yanlış olduğunu bilmeme rağmen kendime laf geçirememem.

Elimi yıkadıktan sonra bir çok şeyde şeftalinin dokusunun daha iğrencini hissediyorum. Hatta bazen kendi tenimden iğreniyorum.

Biraz garip ama asla ilk adımı atamıyorum eğer isteseydi o gelirdi diye düşünüyorum. Bir de duygularımı pek belli edememek.

Her şeyi takıntı yapıyorum. Şu an da video izlerken 50 kere kontrol ediyorum ses Full mü diye. Ve bunlar ara ara değişiyor ses takıntısından önce DPI 3200 de mi diye takıntı yapmıştım.

Off aynı şey bende de var çok sinir bozucu kendime hakim olamıyorum.

Bacağımı devamlı hareket ettirme ihtiyacım var. Bacağım hareket etmezse kramp giriyor. Öyle saçma sapan bir tik'im var. Kesip atasım geliyor bazen bacağımı...

Bazen çok küfür edebiliyorum, kadınlarla zor konuşuyorum, zamanla hiç ders çalışmıyorum, kendimi yetersiz hissediyorum, yük olarak hissediyorum.

Aşırı utangacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…