innsomniac Centipat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #1 Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum.
Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 16 Mayıs 2022 #2 innsomniac dedi: İleride ne olacaksınız? Genişletmek için tıkla... Kurulu düzeni olmasa Türkiye'ye dönmek isteyen ikiyüzlü gurbetçi.
innsomniac dedi: İleride ne olacaksınız? Genişletmek için tıkla... Kurulu düzeni olmasa Türkiye'ye dönmek isteyen ikiyüzlü gurbetçi.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 16 Mayıs 2022 #3 Evde bilgisayar oynarken.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #4 Ne kadar ileri 60 sene falansa mezarda.
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #5 Ileride bir sey olabilecegimi sanmiyorum.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #6 innsomniac dedi: Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Okumak istiyorum,Felsefe ya da Biyoloji ilgi alanlarım. Felsefe eğitimimi ufaktan almaya başladım gibi (Bilsem'de felsefe dersinde) hocalarım yetenekli olduğumu söylüyor.Biyoloji ise çocukluktan hayalim.
innsomniac dedi: Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Okumak istiyorum,Felsefe ya da Biyoloji ilgi alanlarım. Felsefe eğitimimi ufaktan almaya başladım gibi (Bilsem'de felsefe dersinde) hocalarım yetenekli olduğumu söylüyor.Biyoloji ise çocukluktan hayalim.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #8 innsomniac dedi: Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Okulu bıraktım bu sene ne yapacağım bilmiyorum. Büyük ihtimal ile köle gibi çalışırım ne olacak.
innsomniac dedi: Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Okulu bıraktım bu sene ne yapacağım bilmiyorum. Büyük ihtimal ile köle gibi çalışırım ne olacak.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #9 Kendimi ileride göremiyorum ki
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 16 Mayıs 2022 #10 innsomniac dedi: Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İşsiz olarak.
innsomniac dedi: Merakimdan soruyorum ileride ne olacaksınız, okuyacak mısınız ya da işinizi mi kuracaksanız. Yoksa başka şeyler mi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İşsiz olarak.