Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Harika. Mimarlık okuyorum, okula gidip sevdiğim aktiviteleri yapıyorum, sosyalleşiyorum. İstediğim şehrin güzel bir muhitinde yaşıyorum. Mutlu olmamam için çok da bir sebep yok.

Bütün varlığımı fener maçına bastım stresli hissediyorum.

Böyle bir risk aldığınıza göre rakip takım Real Madrid'in Prime dönemi gibi oynayacak muhtemelen. 90+9 da da gol yeriz herhalde. Fenerbahçe sonuçta ne olacağı belli olmaz.

Böyle bir risk aldığınıza göre rakip takım Real Madrid'in Prime dönemi gibi oynayacak muhtemelen. 90+9 da da gol yeriz herhalde. Fenerbahçe sonuçta ne olacağı belli olmaz.

Karşı takımda düzgün oyuncu yok bizim kale gayet sağlam bence alamama gibi bir şansları yok.

Karşı takımda düzgün oyuncu yok bizim kale gayet sağlam bence alamama gibi bir şansları yok.

Dediğim gibi hocam Fenerbahçe bu, ne olacağı asla belli olmuyor. Umarım kazanırız tabii, ülke puanı lazım.

Neden streslisin hocam
Günlerdir açılamadığım kıza yarın açılacağım. Başa sarıp sarıp dinliyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şeyin farkında olup hiçbir şey yap(a)mamanın yarattığı etki içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…