noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 7 Ocak 2022 #11 Margot Robbie dedi: Keşke Margot Robbie'nin sümüğünü sildiği peçete olsaydım, o zaman daha güzel bir hayatım olurdu. En azından Amerika'da olurdum. Genişletmek için tıkla... Max Margot Robbie...
Margot Robbie dedi: Keşke Margot Robbie'nin sümüğünü sildiği peçete olsaydım, o zaman daha güzel bir hayatım olurdu. En azından Amerika'da olurdum. Genişletmek için tıkla... Max Margot Robbie...
B Berk Alpay Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 167 7 Ocak 2022 #12 lammf2k dedi: Çok büyük sayılmam ama küçükken yaptığım saygısızlıklar şımarıklıklar aklıma gelince çok utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Utandiğım anılar gelince kendimden rahatsızlık duyuyorum bende.
lammf2k dedi: Çok büyük sayılmam ama küçükken yaptığım saygısızlıklar şımarıklıklar aklıma gelince çok utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Utandiğım anılar gelince kendimden rahatsızlık duyuyorum bende.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 7 Ocak 2022 #13 Kızlara vermek için sigara alacak kadar çok seviyorum kendimi.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Ocak 2022 #14 Evet tabii ki severim neden sevmeyeyim Sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez sana
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 7 Ocak 2022 #15 Gecmis gemiste kalmistir öyle pek ciddiye alinacak kadar utanacagim anilarim da yoktur. Kendimi severim, kendini sevmeyen baskasini nasil sever ki zaten
Gecmis gemiste kalmistir öyle pek ciddiye alinacak kadar utanacagim anilarim da yoktur. Kendimi severim, kendini sevmeyen baskasini nasil sever ki zaten
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 7 Ocak 2022 #16 463895 dedi: Akşam uyumaya çalışırken aklıma gelen yaptığım mallıklar yüzünden bazen kendinden utanç duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden amacımdan vaz geçtim. Kimsenin beni tanımasını istemiyorum.
463895 dedi: Akşam uyumaya çalışırken aklıma gelen yaptığım mallıklar yüzünden bazen kendinden utanç duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden amacımdan vaz geçtim. Kimsenin beni tanımasını istemiyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Ocak 2022 #17 463895 dedi: Akşam uyumaya çalışırken aklıma gelen yaptığım mallıklar yüzünden bazen kendinden utanç duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptığınız şeyleri çoktan herkes unutmuştur sende unut utanma
463895 dedi: Akşam uyumaya çalışırken aklıma gelen yaptığım mallıklar yüzünden bazen kendinden utanç duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptığınız şeyleri çoktan herkes unutmuştur sende unut utanma