toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 15 Ağustos 2022 #1 Bizim rapçilerin bu seviye ulaşması imkansız. Şu rapi yapabilecek rapçi tanımıyorum. Sadece rapi değil, klibi bile yapacakları tanımıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Bizim rapçilerin bu seviye ulaşması imkansız. Şu rapi yapabilecek rapçi tanımıyorum. Sadece rapi değil, klibi bile yapacakları tanımıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #2 Kendrick Lamar, death grips, brockhampton, earl sweatshirt, jpegmafia. Bu gibi adamlar modern hip hop'u çok iyi yapıyorlar.
Kendrick Lamar, death grips, brockhampton, earl sweatshirt, jpegmafia. Bu gibi adamlar modern hip hop'u çok iyi yapıyorlar.
7 777846 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 585 18 Mayıs 2025 #3 toomanynights dedi: Bizim rapçilerin bu seviye ulaşması imkansız. Şu rapi yapabilecek rapçi tanımıyorum. Sadece rapi değil, klibi bile yapacakları tanımıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam TR de yapılmış daha iyi klipler var bence örnek vermek gerekirse motive exorcıst diyebilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Veya ezhel geceler de diyebilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
toomanynights dedi: Bizim rapçilerin bu seviye ulaşması imkansız. Şu rapi yapabilecek rapçi tanımıyorum. Sadece rapi değil, klibi bile yapacakları tanımıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam TR de yapılmış daha iyi klipler var bence örnek vermek gerekirse motive exorcıst diyebilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Veya ezhel geceler de diyebilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et