Kendrick Lamar - SAMIDOT

Makaleler
1
Yer
Detroit
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

K-Dot top 10 şarkısına net girer. Felaket iyi, her dinlediğimde aynı şekilde etkileniyorum.

Güzel şarkıymış gardiyan dinledim bunu sayende hostes.

Bakacağım tercüman ya Lamar'ın başka şarkılarına da bakayım ben bilgisayar mühendisi.

Aynı albümden "The Art Of Peer Pressure" ve "Money Trees" şarkılarına bakabilirsin. Önceki albümünden "A.D.H.D." Ve "Ronald Reagen Era" Şarkılarına bakabilirsin. Her ne kadar şarkı önersem de Kendrick no miss dediğimiz bir kariyere sahip. Bırak kötü albümü, kötü şarkısı bile yok adamın. Direkt albümleri açıp baştan sona adamın kariyerini dinlemeni tavsiye ederim. Özellikle İngilizce biliyorsan albümleri baştan sona açıp dinlemen mantıklı olur çünkü Kendrick her albümde özel bir hikaye ve konsepti ele alıyor. Ve albümleri genel olarak birbiriyle bağlantılı oluyor, referanslar içeriyor. Bu şarkıda olduğu gibi.

Tam da bu mesajı okurken arkaya bu şarkı geldi patladım ilk defa duydum bu şarkıyı neyse mj için yapılmıştır deyip geçiştirelim yoksa Kendrick'e yakışmıyor böyle parçalar.

Hocam bu albüm zaten K-dot zamanlarından Mixtape'i. Ben kariyer incelerken böyle sanatçının henüz kendisinin farkında olmadığı, sadece ucuz mixtapeler yaptığı dönemleri ayrı tutuyorum. Yoksa her rapçinin ilk dönemlerinde yaptığı rezalet işler var. Playboi Carti'den Travis Scott'a ondan Kanye West'e kadar ilk mixtapelerini dinlersen rezalettir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…