Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TENDA V300 300Mbps VDSL, ADSL2+, USB port, 2x5DBi Anten, en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
@246941 Beni Keenetic övmeye çağırmışsın, hemen geldim @246941 ile aynı modemi kullanıyoruz, aslında şu an Türk Telekom'un fiber altyapı için verdiği TP-LINK modemi kullanıyorum. TP-LINK'i kullandıktan sonra Keenetic modemin değerini tekrardan anladım. Gerçekten o fiyata o modem güneş gibi doğdu Türkiye pazarına.
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TENDA V300 300Mbps VDSL, ADSL2+, USB port, 2x5DBi Anten, en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Omni DSL mi satın aldınız? Memnun musunuz acaba, kopmalar vs. oluyor mu?
İkisi arasında kalmış bulunmaktayım da fiyat olarak hatta Tenda v300 daha aşağıda, siz Omni DSL satın aldıysanız ne kadardı, ikisinin fiyatı ve fiyat farkı?