Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #11 aceylan dedi: Omni DSL mi satın aldınız? Memnun musunuz acaba, kopmalar vs. oluyor mu? İkisi arasında kalmış bulunmaktayım da fiyat olarak hatta tenda V300 daha aşağıda, siz omni DSL satın aldıysanız ne kadardı, ikisinin fiyatı ve fiyat farkı? Genişletmek için tıkla... Hala indirimde bende 300 TL'ye almıştım şu an bir sorun yaşamadım .
aceylan dedi: Omni DSL mi satın aldınız? Memnun musunuz acaba, kopmalar vs. oluyor mu? İkisi arasında kalmış bulunmaktayım da fiyat olarak hatta tenda V300 daha aşağıda, siz omni DSL satın aldıysanız ne kadardı, ikisinin fiyatı ve fiyat farkı? Genişletmek için tıkla... Hala indirimde bende 300 TL'ye almıştım şu an bir sorun yaşamadım .
IsBestOnLy Centipat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 391 Çözümler 1 22 Ocak 2021 #12 246941 dedi: Omni DSL gelmiş geçmiş en F/P modemdir. Arayüzü, özellikleri ve çekim kalitesi çok güzel bir modem. Kurulumu da aşırı basit. Ben de kullanıyorum dün geldi. Tek eksisi kapatma tuşu yok. :/ @Maedhros19 Keenetic övme konusu. Genişletmek için tıkla... ping konusunda nasıl dandik modemlere göre farketti mi
246941 dedi: Omni DSL gelmiş geçmiş en F/P modemdir. Arayüzü, özellikleri ve çekim kalitesi çok güzel bir modem. Kurulumu da aşırı basit. Ben de kullanıyorum dün geldi. Tek eksisi kapatma tuşu yok. :/ @Maedhros19 Keenetic övme konusu. Genişletmek için tıkla... ping konusunda nasıl dandik modemlere göre farketti mi
Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #13 IsBestOnLy dedi: Ping konusunda nasıl dandik modemlere göre fark etti mi? Genişletmek için tıkla... Modemi bilmem ama ADSL'den VDSL'e geçtiğim için ve 6 Mbps internetten 24 Mbps internete geçtiğim için tabii ki de fark etti.
IsBestOnLy dedi: Ping konusunda nasıl dandik modemlere göre fark etti mi? Genişletmek için tıkla... Modemi bilmem ama ADSL'den VDSL'e geçtiğim için ve 6 Mbps internetten 24 Mbps internete geçtiğim için tabii ki de fark etti.