balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 910 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, saati aldım fakat kendisi kapanıyor mu pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim, sürekli çalışacak mı?
Merhaba arkadaşlar, saati aldım fakat kendisi kapanıyor mu pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim, sürekli çalışacak mı?
Çözüm Furkan_D 22 Aralık 2023 2 senedir kullanıyorum, bittiğine daha şahit olmadım Kapatmanıza gerek yoktur, uzun ömürlü bir ürün zaten. Kapatmak için pili çıkartmanız lazım.
2 senedir kullanıyorum, bittiğine daha şahit olmadım Kapatmanıza gerek yoktur, uzun ömürlü bir ürün zaten. Kapatmak için pili çıkartmanız lazım.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2023 #2 balisus dedi: Merhaba arkadaşlar, saati aldım fakat kendisi kapanıyor mu pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim, sürekli çalışacak mı? Eki Görüntüle 2061318 Genişletmek için tıkla... Çalışsın zaten pili kolay kolay bitmez. Artı 0 Eksi
balisus dedi: Merhaba arkadaşlar, saati aldım fakat kendisi kapanıyor mu pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim, sürekli çalışacak mı? Eki Görüntüle 2061318 Genişletmek için tıkla... Çalışsın zaten pili kolay kolay bitmez.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 22 Aralık 2023 #3 2 senedir kullanıyorum, bittiğine daha şahit olmadım Kapatmanıza gerek yoktur, uzun ömürlü bir ürün zaten. Kapatmak için pili çıkartmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
2 senedir kullanıyorum, bittiğine daha şahit olmadım Kapatmanıza gerek yoktur, uzun ömürlü bir ürün zaten. Kapatmak için pili çıkartmanız lazım.
KS KS balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 910 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 Furkan_D dedi: 2 senedir kullanıyorum, bittiğine daha şahit olmadım Kapatmanıza gerek yoktur, uzun ömürlü bir ürün zaten. Kapatmak için pili çıkartmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, pilden yana sıkıntı olmuyorsa konuyu kapatalım bari. Artı 0 Eksi
Furkan_D dedi: 2 senedir kullanıyorum, bittiğine daha şahit olmadım Kapatmanıza gerek yoktur, uzun ömürlü bir ürün zaten. Kapatmak için pili çıkartmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, pilden yana sıkıntı olmuyorsa konuyu kapatalım bari.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 22 Aralık 2023 #5 Rica ederim, iyi çalışmalar. Artı 0 Eksi