Kennetic hooper AX3000 alınır mı?

Bütçe
4000

fatih9273

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba. Evimde geçtiğimiz hafta Türk Telekom fiber kurdu ve eski kennetic modemim fiber destekli olmadığı için emekliye ayrıldı. Her neyse dün akşam Telekom'un verdiği modem ile Bufferbloat testi yaptım ve boşta ms 50 yükte +27 çıktı. Bende belki sorun modemdedir diyerekten yeni bir modeme geçmeyi düşünüyorum. Kennetic hopper AX 3000 alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Evimde geçtiğimiz hafta Türk Telekom fiber kurdu ve eski kennetic modemim fiber destekli olmadığı için emekliye ayrıldı. Her neyse dün akşam Telekom'un verdiği modem ile Bufferbloat testi yaptım ve boşta ms 50 yükte +27 çıktı. Bende belki sorun modemdedir diyerekten yeni bir modeme geçmeyi düşünüyorum. Kennetic hopper AX 3000 alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi teşekkürler.

O modemden ziyade internet sağlayıcısının kullandığı ağ donanımı ile ilgili ama SQM gibi uygulamalarla bu sorunu çözmenin yolu var ama bunun için işlemci gücü kilit faktör mesela hopper AX3000 işlemcisi ile 200 Mbit hıza kadar Bufferbloat sorununu çözebilirsin ama 500 ya da 1000 Mbit'lik bir internetin varsa RK3588 ya da Intel işlemcili bir mini PC routera ihtiyacın var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı