Kenove K68 alınır mı?

Bende yellow Switch kullanıyorum. Linear Switch olarak cidden çok iyi. Akko'nun Switch'leri de iyi olsa da Gateron kadar iyi değil sanırım. Ben şu an alacak olsam ses tekerleğine sahip Akko tercih ederdim.
Kemove yazılım olarak kötü. Sadece kablo ile bağlı ise yazılımı kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Low profile keycapslere ben 2 aydır alışamadım. Tabii Low profile olduğu için daha çok sevenlerde var.

Dk61 modelini düşünüyorum Low profile değil ama bir pudding keycapde alırım zaten ek olarak. Yazılım + Bluetooth önemli, yazılımı sanırım biraz basit kalıyor Anne Pro gibi markların yazılımıyla karşılaştırınca. Akko bir tık daha pahalıya geliyor Kemove'den , Kemove alırım büyük bir ihtimal.

Hocam ben aylar boyunca low profili kullandım yani benim için pek farkı yok . Kemove gözüme çok daha güzel geldi ama akko yorumları daha iyiydi Kemove beni akko kadar götürür mü ? Bir de olası bir sorun yaşarsam garanti servisleri hangi ürünün daha iyi biliyorsanız lütfen cevaplar mısınız teşekkür ederim .

Garanti konusunda bir bilgim yok. Kalite olarak yakınlar zaten, o yüzden ömür olarak da aşağı yukarı aynı giderler.

Peki insanların neden özellikle akko önerdiği hakkında bir fikriniz var mı?

Daha fazla modele sahip, daha iyi yazılım, marka olarak daha bilindik ve belki bir tık daha kaliteli olabilir. Tabi bu dediklerim K68 için geçerli. K61 ülkemizde yeni yeni satışa sunulduğu için pek bir yorum yok.

Ben olsam bu fiyata 3068B+ siparişini geçerdim direkt. Akko Cream Yellow V3 ile geliyor. Fiyatı da gayet uygun şuan.

3068b+'ı Kemove DK61 yerine tavsiye eder misiniz? Akko'nun Switch'leri hakkında bir fikrim yok Kemove'da yellow Switch almayı düşünüyordum. @Güllaç @3522
2000TL bütçeniz varsa 3068B+ almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…