AtillaBey Picopat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Selam millet Steam'de 280TL olan Kenshi bu sitede 22.5TL'ye satılmakta isteyen bir göz atabilir. Kenshi Buy 100% official licensed Kenshi Steam game activation keys for PC. www.gamersgate.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023
Selam millet Steam'de 280TL olan Kenshi bu sitede 22.5TL'ye satılmakta isteyen bir göz atabilir. Kenshi Buy 100% official licensed Kenshi Steam game activation keys for PC. www.gamersgate.com
Aslan Mert Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.656 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Kasım 2023 #2 Bu siteden maalesef turkiye icin satin alim yapilmiyor. Ayni sekilde greenmangaming'den de.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 Aslan Mert dedi: Bu siteden maalesef Türkiye icin satin alim yapilmiyor. Ayni sekilde Green Man Gaming'den de. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Türkiye'de aktif olur yazmışlar alt tarafta.
Aslan Mert dedi: Bu siteden maalesef Türkiye icin satin alim yapilmiyor. Ayni sekilde Green Man Gaming'den de. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Türkiye'de aktif olur yazmışlar alt tarafta.
Aslan Mert Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.656 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Kasım 2023 #4 Paper.C dedi: Emin misiniz? Türkiye'de aktif olur yazmışlar alt tarafta. Genişletmek için tıkla... Evet, sepete ekleyip satın almaya çalışınca uyarı ile karşılaşacaksınız.
Paper.C dedi: Emin misiniz? Türkiye'de aktif olur yazmışlar alt tarafta. Genişletmek için tıkla... Evet, sepete ekleyip satın almaya çalışınca uyarı ile karşılaşacaksınız.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 2 Kasım 2023 #5 Aslan Mert dedi: Evet, sepete ekleyip satın almaya çalışınca uyarı ile karşılaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi, bölgenizde mevcut ödeme yöntemi yok diye hata veriyor. Dosya Ekleri IMG_20231102_122704.jpg 51,4 KB · Görüntüleme: 279
Aslan Mert dedi: Evet, sepete ekleyip satın almaya çalışınca uyarı ile karşılaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi, bölgenizde mevcut ödeme yöntemi yok diye hata veriyor.
SunqFu. Megapat Katılım 18 Kasım 2012 Mesajlar 55 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avira Software Bug Fixes, Beta Software Test & Mal 2 Kasım 2023 #6 Şu paylaşımları keşke kontrol edip o şekilde yapsanız.
AtillaBey Picopat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #7 Başta siteden alışveriş yapmadım herhangi bi sorun var mı bilmiyorum diye yazmıştım ama ne hikmetse silmişler paylaşımımı SunqFu. dedi: Şu paylaşımları keşke kontrol edip o şekilde yapsanız. Genişletmek için tıkla...
Başta siteden alışveriş yapmadım herhangi bi sorun var mı bilmiyorum diye yazmıştım ama ne hikmetse silmişler paylaşımımı SunqFu. dedi: Şu paylaşımları keşke kontrol edip o şekilde yapsanız. Genişletmek için tıkla...