Kenshi'de amaç ne?

721851

Picopat
Arkadaş 16 saat falan çabaladım oynamaya ama hayattan bezdim çöllerde boş boş dolaşmaktan ve o atmosferinden dolayı.
İlk birkaç saat maden kazıp adam tutmakla geçti e sonra 2 kişi olduk 2 kişi maden kazdık falan pek bir şey değişmedi. Bir ara biraz hırsızlıktan iyi para kazandım lockpickle. Sonra adamlarıma eşya aldım dağ başı bir yerde ufak bir kulübe inşa ettim ama bunları yapmak aşırı zaman aldı ve sıkıldım bayağı hep böyle mi geçiyor bu oyun? Evi yapıncada 15 dk da bi dayak yedik 10 15 kişi tarafından sürekli.

Biraz daha çok kenshi şey oyunu kendi kafanda bir hayat senaryosu kurup onu karaktere yaşatma oyunu gibi düşüne bilirsin. Herkesin seveceği bir tarz değil.

Amaç yok. Sandbox oyun amacını sen yaratacaksın. Oyunun tarihini mi öğrenmek istiyorsun eski yıkıntılara gidip antik yazıları okuyacaksın, şehirleri gezeceksin oradaki karakterlerle konuşacaksın, ekibinin felsefesi ne kölecilik karşıtıysan united Cities'e düşman olacaksın, ırkçılık düşmanıysan diğer tarafa düşman olacaksın ya da herkese düşman olacaksın, herkesle iyi geçinen bir factionda olabilirsin. Şehirlere saldırıp şehirleri yok edebilirsin eğer bunu yaparsan şehirleri diğer factionlar ele geçiriyor. Faction liderlerini öldürebilirsin, başında fidye olan hırsızları yakalayıp otoritelere teslim edebilirsin, illegal işlere bulaşıp kaçakcılık yapabilirsin. Ya da bir şehirde dükkan tutup ekmek yapıp satabilirsin, içki yapıp satabilirsin. Kervan kurup ticaret yapabilirsin oyun sana ne yapmak istiyorsan yap deyip imkan sağlamış. Yolunu çizmesi gereken sensin.

Eğer karakterlerinin savaş yetilerini hızla geliştirmek istiyorsan bazı taktikler kullanabilirsin. İlk olarak güçlerini arttırmak için bir ölü karaktere sırt sepeti ekle(stackli bir şekilde eşya taşıyabilmesini sağlayan) ve üstünü tamamen maden ile doldur sonra kendi karakterinin de çantasını ve üstünü maden ile doldur ve kendi karakterinle taşıt. Karakterinin hızı çok yavaşlayacak ama inanılmaz hızlı bir şekilde güç kasacak. Dayanıklılığını arttırmak için ise "border zone" denen bölgeye yolla oradaki banditler kesici olmayan silah kullandıkları için karakterlerini öldüremezler. Bir karakterini uzakta güvende tutar iken öbürü ile onlara saldır, dayak yiyip bayıldığı zaman ise öbür karakterinle alıp güvenli bir bölgeye götür. Böyle böyle geliştir.

Bu dediklerinin nasıl yapıldığını gösteren bi rehber var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…