Kyz2n Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #11 drange blue tabii ki tadı da güzel duman bir tık az grey mide bulandırır
MersocuAbi Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #12 Kyz2n dedi: drange blue tabii ki tadı da güzel duman bir tık az grey mide bulandırır Genişletmek için tıkla... Uzun blue iyi mi hafiflik açısından?
Kyz2n dedi: drange blue tabii ki tadı da güzel duman bir tık az grey mide bulandırır Genişletmek için tıkla... Uzun blue iyi mi hafiflik açısından?
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 8 Nisan 2025 #13 MersocuAbi dedi: Uzun blue iyi mi hafiflik açısından? Genişletmek için tıkla... Evet.
MersocuAbi Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #14 nemye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam denedeğimde tekrar yazarım
Kyz2n Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #15 çok hafif kaçar bence kısası daha iyi
Sakitsu Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 156 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #16 MersocuAbi dedi: Blue da uzun daha mı hafif yani? Genişletmek için tıkla... Ben uzun kullanıyorum kesinlikle fark var. Kısa içerken hem yoruyor hem de biraz daha yoğun gibi ama uzun daha hoş ve daha keyif veriyor. Bu aralar uzun bulamayabilirsin ben 3 gündür geziyorum raflar bomboş.
MersocuAbi dedi: Blue da uzun daha mı hafif yani? Genişletmek için tıkla... Ben uzun kullanıyorum kesinlikle fark var. Kısa içerken hem yoruyor hem de biraz daha yoğun gibi ama uzun daha hoş ve daha keyif veriyor. Bu aralar uzun bulamayabilirsin ben 3 gündür geziyorum raflar bomboş.