D range Blue güzel, koku her türlü bırakır.
Çok sigara içen biri değilim ama ağıza sakız kıyafetlere de deodorant sıkarsınız kahvedeydim çok sigara içiliyordu diye yedirirsiniz. Yine de yoğun bir koku deneyimlemedim.Ağır kokusu olmaz ama değil mi tekel 2000 gibi?
Çok sigara içen biri değilim ama ağıza sakız kıyafetlere de deodorant sıkarsınız kahvedeydim çok sigara içiliyordu diye yedirirsiniz. Yine de yoğun bir koku deneyimlemedim.
Beyaz.Peki kent sigarasının filitresi ne renk? Beyaz mı yoksa sarımı ona göre alacağım. Sarı(turuncu ) renk sigaraların kokusu ağır oluyor.
Çok sigara içen biri değilim ama ağıza sakız kıyafetlere de deodorant sıkarsınız kahvedeydim çok sigara içiliyordu diye yedirirsiniz. Yine de yoğun bir koku deneyimlemedim.
Hocam naneli sakız kullanılsa, deodarant da kullanılsa anlaşılır mı halen.
Deodoranta gerek yok kapalı mekanda içilmeyecekse dışarıda içtiğin sürece sadece yanına sakız al içtikten 10 dakika sonra sakız at ağzına çiğne 2 dakika gir eve imkanı yok fark etmelerinin. Çok yapardım ben ondan biliyorum dostum.
Deodoranta gerek yok kapalı mekanda içilmeyecekse dışarıda içtiğin sürece sadece yanına sakız al içtikten 10 dakika sonra sakız at ağzına çiğne 2 dakika gir eve imkanı yok fark etmelerinin. Çok yapardım ben ondan biliyorum dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.