Kent marka sigara nasıldır?

Marlboro Edge Blue tavsiye edebilirim.

Sigara zararlıdır. Hiç başlamayın.

Yeni başlayanlara önerir misiniz hocam?


Hocam 1 dal içtikten sonra naneli sakız çiğnesem ailem fark eder mi?

Normal sigara alıp mentol topu koymak çok masraflı bir de kalitesiz oluyor TR sigaraları çöp.

Maalesef öyle katılıyorum.
 
Sigaranın iyisi yada kötü olmaz. Sigara sigaradır. Ben Marlboro beğenirim bir başkası Camel. Kişiden kişiye değişir yani.
 
Dostum konu sahibi olarak söylemek istiyorum. Sigarayı bıraktım. Nefesim tıkanıyor, ellerim kokuyor, dişlerim sararıyor. Üstelik bunlar çok kısa zamanda oldu seninde bırakmam dileğiyle.
Yeni başlayanlara önerir misiniz hocam?



Hocam 1 dal içtikten sonra naneli sakız çiğnesem ailem fark eder mi?



Maalesef öyle katılıyorum.
 
Dostum konu sahibi olarak söylemek istiyorum. Sigarayı bıraktım. Nefesim tıkanıyor, ellerim kokuyor, dişlerim sararıyor. Üstelik bunlar çok kısa zamanda oldu seninde bırakmam dileğiyle.

Ne sıklıkla içiyordunuz hocam?
 
Ne sıklıkla içiyordunuz hocam?

Hafta birkaç kere bazen hiç ama ona rağmen etkisini gösterdi aktif spor yapan biriyim. Hemen tempom düştü bir daha içmeyi düşünmüyorum. Ayrıca bunun sıklığı, hafifi, ağırı yok ha bir tane ha 10 tane hepsi aynı bence bırakın hocam. Hiç değilse elektronik sigara için.
 
Arkadaşlar benim ilk sigaram kent D range Grey'di. Her ne kadar hafif olsa da, neticede sigara bu. Her türlü koku bırakacaktır.
Koku için deodorant parfüm vs. bir şey kullanmayın. Daha da kötü olur. Sadece temiz hava alın. Üstünüzü değiştirin, ellerinizi bol bol yıkayın.
Bir de ailenize açıklayın artık şu sigara muhabbetlerini yahu

Marka olarak tavsiyeniz var mı hocam? Yeni başlayan birine.

İlk tavsiyem yeni başladıysan bırak
Sigara tavsiyesi olarak hafif şeyler için, kendinizi yormayın. Kent D range grey, marlboro touch Blue veya winston slender Blue gibi.
 
İfadeler: esq
hocam 1 dal içtikten sonra naneli sakız çiğnesem ailem fark eder mi?
Naneli sakız yerine meyveli big babol tarzı sakızlar daha iyi koku giderir. Veya karamelli kek tarzı tatlı abur cuburlardan alırsan ağız kokunu giderir. Önemli olan o aldığın yiyeceğin aromasını uzun süre ağzında tutmak. Ne yiyorsan ye en az 1 dakika çiğne damağına doğru kaydır falan tadını iyice al öyle yut. Yoksa koku kalıyor bilgine.
 
kent d'range blue ve grey içen biri olarak favorim blue dur yoksa grey tercih edebilirsin içimi yakın olsada blue daha lezzetlidir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…