WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:49 #1 Dostlar şuan Kent D Range Blue içiyorum ve değişiklik yapmak istiyorum. Kent Switch ağır bir sigara mıdır yoksa Kent D Range içen biri için normal mi sayılır? İçen varsa tecrübelerini bekliyorum.
Dostlar şuan Kent D Range Blue içiyorum ve değişiklik yapmak istiyorum. Kent Switch ağır bir sigara mıdır yoksa Kent D Range içen biri için normal mi sayılır? İçen varsa tecrübelerini bekliyorum.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 Cuma 22:05 #2 Errrrkek sigarası istiyorsan winston dark blue KISA.
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:08 #3 KARA1964 dedi: Errrrkek sigarası istiyorsan winston dark blue KISA. Genişletmek için tıkla... Fazla abartıyoruz bu sigarayı ben sadece içilir mi ağır mı dedim ama haklısın iyi bir sigaradır Winston dark blue
KARA1964 dedi: Errrrkek sigarası istiyorsan winston dark blue KISA. Genişletmek için tıkla... Fazla abartıyoruz bu sigarayı ben sadece içilir mi ağır mı dedim ama haklısın iyi bir sigaradır Winston dark blue
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 Cuma 22:09 #4 WingarMST dedi: Fazla abartıyoruz bu sigarayı ben sadece içilir mi ağır mı dedim ama haklısın iyi bir sigaradır Winston Dark blue Genişletmek için tıkla... . Onu bilmem.
WingarMST dedi: Fazla abartıyoruz bu sigarayı ben sadece içilir mi ağır mı dedim ama haklısın iyi bir sigaradır Winston Dark blue Genişletmek için tıkla... . Onu bilmem.