Kep adresi nedir?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar tüketici hakem heyeti açtığım dava ile ilgili "********@hs02.kep.tr" adresine. PDF dosyası iletmemi istemiş. Mail mi atmam gerekiyor? Nasıl yapacağım? Yazıcım var oradan mı yapmam lazım?

Hocam yazılı bir dosyayı iletmenizi mi istediler? Elle yazdığınız bir belge ise eğer yazıcınızda tarayıcı özelliği varsa tarayıcınızdan, eğer yoksa da telefonunuzun kamerasından taratıp o dosyayı PDF converter ile PDF dosyasına dönüştürüp belirtilen adrese mail atacaksınız. İşleme alacaklar siz atınca da.

Faks gibi bir şey değil galiba Türk Telekom benden 3700TL internet kapama için cayma bedeli istedi onları şirket avukatlarımla dava ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
faks gibi birşey değil galiba TürkTelekom benden 3700tl internet kapama için cayma bedeli istedi onları şirket avukatlarımla dava ettim.
Dümdüz mail adresi hocam, Türk Telekomsa aktiftir kep adresleri. Bazı uyanıklar yasal işlem başlatılamaması için mail servislerini kapalı tutuyor.
Ayrıca kep adreslerine yazdığınız soru karşı tarafa iletilirse ve belirli bir süre içerisinde (30 gün olması lazım) cevaplamazlarsa e-devlet yinede kabul ediyor. Kep adresine cevap verme gibi bir sorumlulukları var.

Son düzenleme:
Az önce istenilen kep adresine gerekli belgeleri ilettim. işleme alıp almadıklarını nasıl anlayacağım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…