Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Aralık 2019 #11 Düşünün arkadaşlar bulabiliriz.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2019 #12 Onurkurklu dedi: Saçlarım uzun ve ben bağlamayı seviyorum fakat kepçe kulakmışım gibi geliyor. Babamda hafif var. Sizce ben de var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ile göstermiyorsun! Sende benim düşüncelerimi oku o zaman. Düşünce: Ne oldu okuyamadın mı ? Acaba neden...
Onurkurklu dedi: Saçlarım uzun ve ben bağlamayı seviyorum fakat kepçe kulakmışım gibi geliyor. Babamda hafif var. Sizce ben de var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ile göstermiyorsun! Sende benim düşüncelerimi oku o zaman. Düşünce: Ne oldu okuyamadın mı ? Acaba neden...
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.035 Çözümler 14 17 Aralık 2019 #13 TÇB dedi: Ceza yükleniyor... Genişletmek için tıkla... Arkadaş tipsiz olduğunu ima etmiyor. Tipsiz halini bilemeyeceğimizi vurguluyor. İmla kullanmamak ve devrik cümle ilk defa işe yaradı.
TÇB dedi: Ceza yükleniyor... Genişletmek için tıkla... Arkadaş tipsiz olduğunu ima etmiyor. Tipsiz halini bilemeyeceğimizi vurguluyor. İmla kullanmamak ve devrik cümle ilk defa işe yaradı.
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 17 Aralık 2019 #14 Ben küçükken kepçe kulak olduğunu sanırdım hatta bir seferinde bantlamıştım ailecek gülüyoruz hâlâ. Değilsindir bence. Kimse de olup olmadığına bakmıyor merak etme.
Ben küçükken kepçe kulak olduğunu sanırdım hatta bir seferinde bantlamıştım ailecek gülüyoruz hâlâ. Değilsindir bence. Kimse de olup olmadığına bakmıyor merak etme.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 17 Aralık 2019 #15 luci666 dedi: Arkadaş tipsiz olduğunu ima etmiyor. Tipsiz halini bilemeyeceğimizi vurguluyor. İmla kullanmamak ve devrik cümle ilk defa işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bence arkadaşın kurduğu cümle çok karmaşık. Farklı anlamlara gelebiliyor.
luci666 dedi: Arkadaş tipsiz olduğunu ima etmiyor. Tipsiz halini bilemeyeceğimizi vurguluyor. İmla kullanmamak ve devrik cümle ilk defa işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bence arkadaşın kurduğu cümle çok karmaşık. Farklı anlamlara gelebiliyor.
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2019 #16 Ben sadece yorumları okumaya geldim...
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.274 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2019 #17 Gerçekler acıdır dostum maalesef kepçe kulaklısın.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2019 #18 Uyurken kafanı yastığın altına koy ve üstten kolunla destekle 1 yıl içersin de düzelecektir. Düzelmezse ameliyat ile düzeltiyorlar. Kepçe Kulak Ameliyatı – Kulak Estetiği (Otoplasti) - Medicana Sağlık Grubu Medicana Hospital www.medicana.com.tr Son düzenleme: 17 Aralık 2019
Uyurken kafanı yastığın altına koy ve üstten kolunla destekle 1 yıl içersin de düzelecektir. Düzelmezse ameliyat ile düzeltiyorlar. Kepçe Kulak Ameliyatı – Kulak Estetiği (Otoplasti) - Medicana Sağlık Grubu Medicana Hospital www.medicana.com.tr
Nealarus Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 918 Çözümler 6 17 Aralık 2019 #19 J0kerdede dedi: Nerden bilelim Tipsiz seni. Genişletmek için tıkla... Ban loading... Son düzenleme: 17 Aralık 2019
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2019 #20 Oranlar Kepçe kulaksın 1.10 Kepçe kulak değilsin 2.30 Kulağın yok 9.10