Kepek için şampuan önerisi

Saçımı sıfıra vurdum, bayağı kepek var kafam rahatlasın diye ama elimi baştan sona doğru götürünce elime beyaz beyaz pullar yapışıyor. Yıkasam da geçmiyor maalesef, öneriniz var mı?
Benimde saçımda çok fazla kepek vardı bu şampuan saçımda ki kepeği yok etti. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben 330 lira civarına almıştım son fiyatının üzerine zam yemiş.

Saçımı sıfıra vurdum, bayağı kepek var kafam rahatlasın diye ama elimi baştan sona doğru götürünce elime beyaz beyaz pullar yapışıyor. Yıkasam da geçmiyor maalesef, öneriniz var mı?

Bende de bu sorun vardı. Ve çözümü şampuan değiştirerek buldum. Eskiden ipek kullanıyordum şimdi clear kullanıyorum ve sorun kalmadı. Soğuk duş alıyorum zaten yaz ayındayız iyi gelir soğuk duş.

Bioblas Zinc+Menthol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…