Kepek karşıtı şampuan önerisi

767803

Picopat
Merhaba, saç derim çok kepek yaptığı için iyi şampuan arıyorum, Saçlarımı kestirdim ve o kepek belli oluyor insanların içine zar zor çıkıyorum.
Bioblas düşünüyorum fakat sizin önerinize de açığım Hobby adında şampuan kullanmaktayım.

Dermatoloji'ye gittin mi? Eğer gitmediysen git. İlaçlı şampuan yazarlar. Ben doktora gittiğimde egzama var dediler. Ketoral şampuan kullanıyorum.

Prozinc öneririm eczanelerde satılıyor biraz pahalı olabilir ama kepeğe kesin çözüm gibi. Yıllardır kullanıyorum tamamen kesti bende.

Dermatoloji'ye gittin mi? Eğer gitmediysen git. İlaçlı şampuan yazarlar. Ben doktora gittiğimde egzama var dediler. Ketoral şampuan kullanıyorum.
Ketoral fayda etmedi.

Prozinc öneririm eczanelerde satılıyor biraz pahalı olabilir ama kepeğe kesin çözüm gibi. Yıllardır kullanıyorum tamamen kesti bende.

Pahalı ama iyi diyorsanız kartla taksit yaptırarak alabilirim anca nakit ödemeye gücümüz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…