Kepek karşıtı şampuan önerisi

düşenekmek

Decapat
Kepek problemi yaşıyorum ve ayrıyeten dökülme problemi var. Temiz içerikli kepek önleyici bir şampuan arıyorum. Bildiğiniz-önerdiğiniz temiz içerikli çok da pahalı olmayan güzel markaları belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kepek için cildiyeye gidebilirsiniz, egzama vs gibi sebepler varsa altında ortaya çıkar ve muhtemelen ketoral önerirler yazmalarını isterseniz sigortadan neredeyse bedavaya eczaneden ketoral alabilirsiniz.

Kepek için cildiyeye gidebilirsiniz, egzama vs gibi sebepler varsa altında ortaya çıkar ve muhtemelen ketoral önerirler yazmalarını isterseniz sigortadan neredeyse bedavaya eczaneden ketoral alabilirsiniz.

Hocam ketoralın kırmızı beyaz kutulusu evde var şu an dediğiniz o mu?

Benim de çok kepeğim vardı, saçımı koluma koysam bembeyaz oluyordu omuzlarıma dökülüyordu çok rahatsız ediyordu. Anneme söyledim Trendyol'dan ucuza eliamora diye bir şampuan aldı pek işe yarayacağını düşünmüyordum ama 1 şişenin tamamını kullanmadan bile neredeyse bitirdi kepek sorunumu. Şu anda onu kullanmayı bıraktım ve kepek te oluşmuyor. Resmen hayatımı değiştirdi kepeğin gitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…