SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 10:39 #11 Dermatolojiden randevu al doktor bakar neden olduğunu söyler benim de çok kepek problemim vardı bir sürü yöntem denedim hiçbiri işe yaramadı dermatoloğa gittim egzema olduğunu söyledi şampuan yazdı kepeğim yok şimdi.
Dermatolojiden randevu al doktor bakar neden olduğunu söyler benim de çok kepek problemim vardı bir sürü yöntem denedim hiçbiri işe yaramadı dermatoloğa gittim egzema olduğunu söyledi şampuan yazdı kepeğim yok şimdi.
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 399 Çözümler 5 Yer Türkiye Pazar 10:43 #12 OnePC dedi: Merhaba. Head&shoulders kullanıyorum ama o kadar kepek var ki saçlarımda tişörtümden bile belli oluyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Genelde kepek kuru cilt ve mantarda olur cildiye gidin size şampuan verirler onlar kepek yok ediyor ama güzel kokmuyorlar.
OnePC dedi: Merhaba. Head&shoulders kullanıyorum ama o kadar kepek var ki saçlarımda tişörtümden bile belli oluyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Genelde kepek kuru cilt ve mantarda olur cildiye gidin size şampuan verirler onlar kepek yok ediyor ama güzel kokmuyorlar.