Kepek nasıl geçer?

Kerm_e

Hectopat
Bu kepek illeti 2 yıldan beri beni sınıyor. Denemediğim yol kalmadı. 15 yaşındayım. Tüm arkadaşlarım aynı sorundan şikayetçi. Çoğu şeyi denedim saçımda kimyasal madde de kullanmıyorum. Nasıl geçer bu illet?

Kükürt sabunu almalısın bende de vardı 4 5 ay civarı kullandım şu an çok az hatta hiç yok kükürt sabunuyla banyo yap.
+ Bir de çok yağlı yemekler yeme hamur işi yani kilo yapacak şeylerden uzak dur.

Reis konu ile alakasız sen Roblox oynuyor muydun sanki ismin çok tanıdık geldi bana bayağı eskide olsa hatırladım goldenarrow77 falan vardı metehan71.

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Şampuanınızı değiştirmeyi deneyin. Saçınızda sabun kullanmayın (sabunlar saç derisi için uygun değildir ve saçınızda aşırı derecede fazla kepek yapar bende yaptı :d) Saçınızı yıkarken tarayın. Aklıma bunlar geldi.

Şampuanımı değiştirdim ama doğal şampuan gerekecek sanırım.
Kepek mi ondan emin ol önce, seboreik dermatit de olabilir uzun zamandır böyleyse.
Aslında 2 yıl abartmışım. Arada geliyor arada gidiyor cidden böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…