Kepek nasıl geçer?

shun1337

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşındayım. Son 1-2 aydır dışarıdan fark edilmeyen ancak saçlarımı karıştırdığımda veya ellediğimde dökülen küçük beyaz kepekler oluşmaya başladı. Daha önce böyle bir sorunum yoktu, ancak sebebini bilmediğim hâlde bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Saçlarıma sıkça dokunan biri olarak, hırkamda veya tişörtümde beyaz kalıntılar görmek istemiyorum.

Kepek mi egzema mi öğrenmek gerek. Stres tetikliyor olabilir. Saçını iyi durulaman lazım. Şampuanını bulman lazım ayrıca. Clear Ronaldo olanı dene belki işe yarar ben de yaradı ancak sonra yine etkisini geçiriyor. Cildiyeye gitmeni öneririm en doğru bilgiyi o verir. Gerekli şampuanı yazar kullanırsın.

Cildiye bölümünden randevu alman daha faydalı olacaktır. Saç losyonu ve şampuan yazıyorlar genelde.

Bende daha büyük sorun olan seboreik dermatit vardı. Pullanma kepeklenme oldukca fazlaydı. Attığım linkteki ürünle birlikte duş almaya başladıktan sonra hiçbir sorunum kalmadı. Denemeni tavsiye ederim. For Your Beauty Saç Derisi Masaj Aparatı Ahşap

aynısını kullandım, benim attığım tabi daha pahalı normal olarak ama senin almaya karar verdiğinin bi 4-5 kat daha iyisi.
Hocam biraz fazla fiyat farkı var. Başka öneriniz var mı etkili olan ama daha ucuz

Teşekkürler bende de aynı sıkıntı var sanırım şuan stabil düzeyde denebilir artarsa denerim.

Saç dökülmesine sebep oluyormuş dikkatli kullanılmalı sürekli kullanım da sıkıntı yapacaktır.

Beyaz sabun çok kullanır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…