Kepek şampuanı önerisi

SzrrEnes

Hectopat
Saçımda bayağı kepek var. Akşamdan banyo yapsam bile sabah kalktığımda saçımı ovalarsam kar yağıyor gibi kepek dökülür, dışarıdan bakılınca kepek pek belli olmuyor ama dediğim gibi saçımı düzeltmeye çalışınca bile kar yağıyor gibi oluyor. Daha önce kullanmış arkadaşlar varsa kepek karşıtı şampuan önerebilir mi? Head & shoulders etkili midir eğer öyleyse hangi şampuanını almalıyım?

Yıllardır clear kullanıyorum sorun yok. Başka şeyler kullanırsam hemen başlıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221224_134007_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221224_134007_com.android.chrome.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 97
Markette satılan şampuanlar arasında Head&Shoulders kepeğe karşı etkili iyidir. Her gün kullanırsan kepek neredeyse görünmez olur. Ama bıraktığında geri gelir tabii.

Sebamed tarzı medikal şampuanlar daha iyidir elbette ama fiyatı da normal şampuanın 2-3 katı. Ayrıca miktar bakımından da daha az. Bana göre değmez.

Saçımda bayağı kepek var. Akşamdan banyo yapsam bile sabah kalktığımda saçımı ovalarsam kar yağıyor gibi kepek dökülür, dışarıdan bakılınca kepek pek belli olmuyor ama dediğim gibi saçımı düzeltmeye çalışınca bile kar yağıyor gibi oluyor. Daha önce kullanmış arkadaşlar varsa kepek karşıtı şampuan önerebilir mi? Head & shoulders etkili midir eğer öyleyse hangi şampuanını almalıyım?
Hocam ben bunu kullanıyorum 1 tane kepek bırakmadı ama fiyatı baya pahalı ama kesinlikle geçiriyor.

Hocam ben bunu kullanıyorum 1 tane kepek bırakmadı ama fiyatı bayağı pahalı ama kesinlikle geçiriyor.

Ama bir sıkıntı var çok kullanırsanız dökülme falan yapıyor ama bende öyle bir şey olmadı. Zamanında çok araştırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı