Kepek ve saç derisi için öneriler

Oforlite

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, uzun yıllardır (3-4) sedefe benzer bir kepeklenme durumu yaşıyorum ama doktora vs gittiğimde sedef olmadığını ırsi olduğunu söylediler aileme baktığımda koca sülalede 1 Allah'ın kulunda yok benim dışımda bu sorun ile yaşıyorum ilk zamanlar çok canımı sıksada zamana bıraktım ama artık iş hayatımda olsun sosyal hayatımda olsun çok fazla etklemeye başladı bu durum beni sadece yüz ve saç derimin olduğu kısımlarda var yüz bölgesinde de kaş ve sakal çıkan yerlerde var bunun bir çözümü vs bilen ya da bir tavsiyesi olan var mı çevremden sürekli nemlendirici kullan diyorlar şampuan veya bakım kremi önerilerine de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Ben kepek problemini %100 çözen bir şampuan şuana kadar görmedim. Ama Tresan marka şampuan var bunun ısırgan otlusu güzel baya azaltıyor kepeği, Migrosta satılıyor ara ara da A101'e geliyor.

Ben de aynı konudan şikayetçiyim/şikayetçiydim. yıllar önce uzun süre konazol şampuan kullandım faydası olmuştu, birkaç yıl önce tekrar kullandığımda faydası olmadı.
1.5 ay önce tekrar doktora gittim. Her ihtimale karşı iyi gelebiliyor diye mantar hapı verdi, sebirox şampuan ve betasalic verdi saça sürüyorsun, el dezenfektanı gibi kokuyor zaten.

İlk birkaç kullanımla beraber yavaş yavaş etkisini gösterdi, şu an ne saç ve sakal bölgemde ne kaşıntı var ne de kepek. Azıcık sakalım uzayınca kaşınmaya başlayıp kızarıyordu.

Hap 15 gün kadar önce bitti, şampuanı hafta da 3 gün kullanmam gerekiyor, betasalic de bitmek üzere her gün uyguluyorsun. Şampuanda bitince kontrole gideceğim. Mutlaka tekrar ya da başka bir doktora git. Herhangi bir şeye alerjin olabilir.

Yaşamayan anlamaz, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…